browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ghid pariuri online

Posted by on September 8, 2010

De ce sa pariati online ?

1. TAXE ZERO ! La pariurile online nu platesti nici o taxa, castigi din start un profit mai mare !

2. Siguranta garantata de servere securizate prin aceleasi metode folosite de guvern si armata !

3. Poti pune pariuri pe internet de acasa, de la birou, de la scoala, internet cafe, etc. !

4. Poti sa pariezi la orice ora din zi si din noapte, sa depui bani si sa retragi bani !

5. Poti pune pariuri live in timp ce te uiti la meci ! Bwin.com are cea mai buna oferta de pariuri live !

6. Ai o oferta mai bogata si cote mai mari – zilnic peste 10.000 de pariuri pe Bet365.com !

7. Bonusuri si pariuri gratuite – depune 200 de ron la Bet365.com si primesti 200 de ron GRATIS !

8. Bonusuri de fidelizare – primesti uneori bani GRATIS de la agentii sa joci la pariuri online !

9. Poti juca jcouri de cazino si poker – la agentiile online putei juca poker si jocuri de noroc !

10. Tipuri de pariuri variate – puteti paria pe foarte, foarte multe tipuri de pariuri la toate sporturile !

Avantajele agentiilor de pariuri online nu se opresc aici, va lasam sa le descoperiti avantajele pariurilor online din experienta proprie pentru a intelege mai bine de ce pariorii care au pariat odata online nu mai pariaza la agentiile din cartier.
Ghid pariuri online

* Pasul 1. Deschideti un cont la o agentie de pariuri online ! Daca nu ati mai pariat niciodata online va recomandam sa deschideti un cont la agentia de pariuri online sportingbet.ro, este agentia cea mai potrivita incepatorilor.

* Pasul 2. Depuneti bani ! Dupa ce ati deschis contul, va trebui sa va logati si sa depuneti bani in cont. Veti avea un link Depozit, Depuneri sau Contul meu si apoi Depunere, depinde de agentia la acre aveti cont, la sportingbet.ro aveti indreapta sus un link Depozit. Veti observa ca aveti la dispozitie mai multe metode de depunere a banilor, recomandam sa depuneti direct cu un card Visa Electron sau Mastercard (detalii despre cardurile folosite de pariori : carduri pariuri). Daca nu aveti bani pe card puteti participa la concursurile organizate de site-ul Pariuri-x.ro care va ofera sansa sa castigati bani in conturile agentiilor de pariuri online (detalii : concursuri pariori) !

* Pasul 3. Puneti pariurile ! Am ajuns si la cel mai asteptat pas din aces ghid, sa vedem cum punem biletele la pariuri online. Sa puneti un bilet este foartesimplu in special la sportingbet.ro veti observa in partea stanga aveti sporturile, odata ce ati dat click pe un sport puteti alege liga sau toate meciurile din ziua respectiva. Veti observa in dreptul fiecarui meci ca aveti posibilitatea de a vedea toate tipurile de pariuri disponibile pentru acel meci, uneori numarul de tipuri de pariuri pe un eveniment ajunge la 100. Pentru a adauga un pariu pe bilet dati click pe cota corespunzatoare pariului, dupa ce ati ales toate pariurile dorite va trebui sa introduceti miza pe care doriti sa o jucati pe acel bilet, probabil ati vazut ca biletul apare in drepta sus. Nu va ramane decat sa finalizati biletul si sa asteptati rezultatele, puteti pune un numar nelimitat de bilete.

* Pasul 4. Retragerea banilor ! Unele agentii va permite sa retrageti banii inapoi pe card, retragerea dureaza maxim 3 zile, totusi va recomandam ca sa faceti retargerea prin transfer bancar, prin aceasta metoda bani ajung in 2-7 zile lucratoare. Metodele de retragere difera de la o agentie de pariuri la alta, dar aveti la majoritatea retrageri pe card, prin transfer bancar si retrageri prin moneybookers (detalii despre moneybookers aici : moneybookers).

Sportingbet.ro reprezinta cea mai buna alegere pentru incepatori deoarece au cel mai bun suport pentru clienti. Au Live Chat, puteti primi asistenta GRATUITA direct la ei pe site, daca nu va descurcati va vor ajuta sa deschideti un cont, sa depuneti, sa pariati si sa retrageti banii.

Comments are closed.