browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Pariul Combo

Posted by on September 13, 2010

Pariul combo este cu siguranta cel mai popular tip de pariu. Este de cele mai multe ori primul pas din viata unui parior. Fie ca este vorba de doua, trei, zece sau chiar mai multe evenimente, pariul combo reprezinta parierea lor in cadrul unui singur bilet.

Conditia necesara pentru ca acest pariu sa fie castigator, este ca toate evenimentele sa aiba un rezultat favorabil. De asemenea, cota finala reprezinta produsul cotele tuturor evenimentelor de pe bilet.

Desi pariu combo se adreseaza cu precadere pariorilor amatori, exista cateva strategii folosite de pariorii experimentati care sa bazeaza pe acumularea catorva evenimente considerate cu sanse mari de reusita adunate intr-un bilet combo. Explicatia este destul de simpla in acest caz.

Luate ca pariuri single, cotele unui astfel de bilet combo sunt prea mici pentru a reprezenta o afacere buna, asa ca este de preferabil sa se cumuleze intr-un bilt de tip combo. Astfel se formeaza o cota finala net superioara pariurilor de tip single pe acele evenimente. Reversul medaliei este ca soarta finala a biletului combo depinde de reusita totala a evenimentele selectate.

Comments are closed.