browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Pariuri P2P

Posted by on September 25, 2010

Prin pariuri P2P se intelege ca o persoana poate paria pe cota si suma propusa de o alta persoana dar in acelasi schimb poate si el sa propuna cote si suma de bani disponibila pentru acea cota, asta inseamna ca in acelasi timp o persoana poate fi si parior si casa de pariuri. Pariurile P2P constau un Back (accepta) si Lay (ofera), astfel “Back” reprezinta faptul ca accepti cota oferita de o alta persoana pentru un anumit eveniment sportive, iar “Lay” reprezinta ca pentru un eveniment sportive care poate fi inceput sau nu, tu oferi o anumita cota pentru un anumit rezultat.

“ Back”
Presupunem ca joaca Real Madrid – F.C Barcelona si doriti sa pariati 100 euro pe victoria echipei Real Madrid care are cota de 2.3, astfel in caz ca castiga Real Madrid dumneavoastra castigati 230 euro (100euro x 2.3), in caz ca pierde sau face egal dumneavoastra pierdeti cei 100 euro.

“Lay”
In cazul acesta dumneavoastra sunteti asemenea unei case de pariuri si anume oferiti cote, sa presupunem meciul de mai sus Real Madrid – F.C Barcelona in care dumneavoastra oferiti (Lay) cota de 2.3 si suma de 100 de euro pe Victoria lui Real Madrid 2.3, asta inseamna ca daca Real Madrid castiga dumneavoastra pierdeti 130 de euro (100euro x 2.3)-100, dar in schimb daca Real Madrid nu castiga dumneavoastra castigati 100 euro.

Daca pariati la o casa de pariuri atunci inseamna ca doar aveti optiunea de a accepta sau nu cota propusa de casa de pariuri, in schimb la un betexchanger (www.betfair.com) pe langa optiunea de a accepta cota propusa de cineva puteti si dumneavoastra sa propuneti cote. Astfel daca in timpul unu meci de fotbal de exemplu o echipa are in acel moment cota de 1.7 dar dumneavoastra nu va convine cota respectiva puteti sa pariati pe o cota de 1.8 , iar in moment ce o persoana ofera o cota de 1.8 pariul este pus automat, in schimb daca nu ofera nimeni cota de 1.8 atunci banii pariati de dumneavoastra sunt returnati.
Pentru a putea sa pariati P2P este necesar sa aveti cont la www.betfair.com

Comments are closed.