browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Reguli Fotbal

Posted by on September 21, 2010

Durata meci 90 minute
Toate tipurile de pariuri sunt decise in functie de rezultatul la finalul celor 90 de minute de joc regulamentare, daca nu exista alte precizari. Aceasta durata include eventualele minute acordate in plus pentru accidentari sau intreruperi, dar nu se iau in considerare reprizele de prelungiri sau timpul alocat pentru lovituri de departajare sau golul de aur

Singura exceptie de la aceasta regula este referitioare la meciurile amicale, pentru care toate pariurile pe meci vor fi decise in functie de rezultatul efectiv de la terminarea meciului (excluzand prelungirile), indiferent daca s-au jucat sau nu toate cele 90 de minute.

Pariuri Live – Reprize de prelungiri
Pariurile Live pe reprizele de prelungiri se decid in baza statisticilor oficiale referitoare la timpul de prelungiri acordat. Orice goluri inscrise sau cornere acordate in timpul regulamentar de joc nu se iau in considerare.

Meciuri amanate, anticipate sau abandonate
Un meci nejucat sau amanat va fi considerat ca neparticipant la deciderea pariurilor, cu exceptia cazurilor in care este jucat in aceeasi saptamana (care se incheie duminica), situatie in care pariul ramane valid, cu exceptia cazului in care este anulat prin consimtamantul partilor.

Daca un meci care se desfasoara in weekend este reprogramat pentru luni seara in scopul transmisiunii live, atunci toate pariurile pe meciul respectiv raman valide.

In cazul in care un meci este jucat inainte de data indicata pentru startul meciului, pariurile pe respectivul meci sunt acceptate cu conditia ca pariul sa fie plasat pana in momentul noului start.

Orice pariuri pe meciuri abandonate inainte de finalizarea celor 90 de minute de joc vor fi rambursate (cu exceptia cazurilor in care meciul este reprogramat si jucat in ziua urmatoare, situatie in care pariurile raman valide), mai putin pentru pariurile a caror rezultat a fost deja hotarat pana in momentul abandonului. De exemplu, pariurile ‘Primul marcator’ sau ‘Minutul primului gol’ vor ramane valide cu conditia sa se fi inscris un gol pana in momentul abandonului.

Singura exceptie la regula de mai sus pentru meciuri abandonate este pentru toate meciurile din ligile Sud-Americane, unde tipurile de pariuri Rezultat Final si Sansa Dubla (atat inaintea evenimentului, cat si live) vor fi decise in baza scorului din momentul abandonului, cu conditia ca liga respectiva sa accepte rezultatele ca fiind valide.

Meciuri jucate in conditii diferite
Daca este schimbat terenul de desfasurare al unei partide, pariurile plasate vor ramane valide doar in cazul in care echipa gazda va fi in continuare desemnata ca atare. In cazul in care echipa gazda si echipa oaspete vor fi inversate, pariurile plasate pe organizarea initiala vor fi rambursate.

Deciderea pariurilor
Cand este posibil, pariurile vor fi decise in baza statisticilor furnizate de Press Association (PA), cu exceptia situatiilor in care exista dovezi clare ca statisticile PA sunt incorecte. In cazurile in care nu sunt furnizate statistici PA, se vor utiliza surse independente pentru a sprijini deciderea pariurilor. Daca surse independente furnizeaza informatii contradictorii, pariurile vor fi decise in functie de informatiile majoritare. Pentru situatiile in care acest lucru nu este clar, cand este posibil, va avea prioritate website-ul ligii.

In absenta informatiilor din surse independente, pariurile vor fi decise in functie de propriile noastre statistici.
Primul/ ultimul marcator
Pariurile sunt decise in baza duratei regulamentare de 90 minute.

Se depun toate eforturile pentru listarea cotelor ‘Primul/ ultimul marcator’ pentru toti jucatorii. Cu toate acestea, jucatorii pentru care nu au fost listate cote initial, vor fi considerati castigatori in cazul in care inscriu primul/ ultimul gol. Pariurile pe jucatorii care nu intra pe teren vor fi rambursate; de asemenea vor fi rambursate pariurile ‘Primul marcator’ daca jucatorul selectat intra pe teren dupa marcarea primului gol. Pentru pariurile ‘Ultimul marcator’ vor fi considerati ca participanti toti jucatorii care intra pe teren.

Pentru pariurile Each-Way ‘Primul marcator’ se platesc 1/3 din cote pentru toate golurile partidei, pentru durata meciului de 90 minute.

Contestatiile si modificarile ulterioare efectuate de catre autoritatile reprezentative nu vor fi luate in considerare la deciderea pariurilor.

Autogolurile nu se iau in considerare la deciderea acestor tipuri de pariuri.

Scor corect
Preziceti scorul corect la finalul timpului regulamentar de joc. Se iau in considerare si autogolurile.

Pariu dublu – Primul/ marcator/ scor corect (scorecast)
Daca jucatorul selectat intra pe teren dupa marcarea unui gol sau nu intra deloc pe teren, pariurile vor fi decise ca pariuri simple pe scorul corect la cotele corespunzatoare afisate in momentul in care a inceput meciul. Daca un meci este abandonat dupa inscrierea unui gol, pariurile vor fi decise ca pariuri simple pe marcatorul primului gol, la cotele corespunzatoare afisate in momentul in care a inceput meciul. In cazul in care primul gol al meciului este autogol, pariurile vor fi decise in functie de urmatorul marcator si scorul corect. Daca singurele goluri din meci sunt autogoluri, atunci pariurile vor fi decise ca pariuri simple pe scorul corect, la cotele corespunzatoare afisate in momentul in care a inceput meciul.

Pariu dublu – Ultimul marcator/ scor corect (scorecast)
Daca jucatorul selectat nu intra pe teren, pariurile vor fi decise ca pariuri simple pe scorul corect la cotele corespunzatoare afisate in momentul in care a inceput meciul. Daca jucatorul intra pe teren cand nu mai este posibil ca partea din pariu pe scorul corect sa fie realizata, pariurile vor fi decise ca pariuri simple pe ultimul marcator, la cotele corespunzatoare afisate in momentul in care a inceput meciul. Daca un meci este abandonat dupa inscrierea unui gol, pariurile vor decise ca pariuri simple pe marcatorul ultimului gol, la cotele corespunzatoare afisate in momentul in care a inceput meciul. In cazul in care ultimul gol al meciului este autogol, pariurile vor fi decise ca pariuri simple pe penultimul marcator si scorul corect. Daca singurele goluri din meci sunt autogoluri, atunci pariurile vor fi decise ca pariuri simple pe scorul corect, la cotele corespunzatoare afisate in momentul in care a inceput meciul.

Primul/ Ultimul marcator al echipei
Pariurile pe jucatori care nu intra pe teren se ramburseaza. Pariurile in care jucatorul selectat intra pe teren dupa ce a fost inscris primul gol pentru echipa sa se vor rambursa indiferent daca respectivul jucator inscrie un alt gol. Autogolurile nu se iau in considerare.
Pariuri live: Urmatorul marcator
Se depun toate eforturile pentru listarea cotelor ‘Urmatorul marcator’ pentru toti jucatorii. Cu toate acestea, jucatorii pentru care nu au fost listate cote initial, vor fi considerati castigatori in cazul in care inscriu urmatorul gol. Pariurile pe jucatorii care nu intra pe teren vor fi rambursate; de asemenea vor fi rambursate pariurile ‘Primul marcator’ daca jucatorul selectat intra pe teren dupa marcarea primului gol. Pentru pariurile ‘Urmatorul marcator’ vor fi considerati ca participanti toti jucatorii care intra pe teren inainte de inscrierea urmatorului gol.

Contestaitii si verificari ulterioare din partea organizatiilor responsabile nu vor fi luate in considerare la deciderea pariurilor.
Jucator care sa marcheze
Toti jucatorii care intra pe teren sunt considerati participanti.

Orice selectie dintr-un meci care nu este finalizat este considerata ca neparticipanta.

Autogolurile nu se iau in considerare la deciderea acestui tip de pariuri.

Pariuri comparate – Marcatori
Ambii jucatori trebuie sa inceapa meciul pentru ca pariurile sa fie valide.

Minutul primului gol
Daca meciul este abandonat dupa inscrierea primului gol, pariurile raman valide.

Daca un meci este abandonat inainte de inscrierea primului gol, atunci pariurile plasate pentru intervale de timp finalizate vor fi considerate ca necastigatoare, iar cele plasate pe restul intervalelor de timp (inclusiv intervalul in care se abandoneaza meciul) vor fi rambursate si considerate ca neparticipante.

Pariuri divizie
In pariurile pe divizii, pozitiile echipelor in clasamentul final la sfarsitul programului de desfasurare a meciurilor sunt cele care determina deciderea pariurilor, fara a se mai lua in considerare eventuale Play Off-uri sau contestatii ulterioare ale ligilor respective. Pariurile raman valide pe orice echipa care nu-si finalizeaza meciurile.

Singura exceptie la regula de mai sus este pentru meciurile din ligile Sud-Americane, unde se joaca meciuri in Play-Off pentru a determina castigatoarea ligii, atunci cand doua echipe sunt la egalitate de puncte penrtu locul intai. In acest caz, la deciderea pariurilor, castigatoarea ligii va fi considerata echipa castigatoare in urma Play-Off-urilor.

Cel mai bun marcator
Pentru acest tip de pariuri se iau in considerare doar golurile inscrise in divizia specificata, indiferent pentru ce echipa (din cadrul acelei divizii) sunt inscrise. Echipa specificata in dreptul jucatorului este mentionata cu titlu informativ. Se contorizeaza doar golurile inscrise in cadrul ligii, sunt excluse maciurile din Play-Off-uri. Autogolurile nu se iau in considerare. Se aplica regulile Dead Heat.

Pariuri comparate – Sezon/ Total puncte echipe
Daca una dintre echipe nu finalizeaza toate partidele, atunci toate pariurile comparate si pariurile ‘Total puncte /echipa’ vor fi rambursate, indiferent daca sunt castigatoare sau necastigatoare.

Urmatorul manager permanent
Pariurile sunt decise in functie de urmatorul manager permanent asa cum este anuntat de catre club. Managerii interimari nu se iau in considerare pentru aceste tipuri de pariuri. In cazul in care persoana numita nu primeste titulatura de manager, atunci pariurile se vor decide in functie de persoana care are functia de a selectiona prima echipa.
Manageri care sa-si piarda postul pana la sfarsitul sezonului
Sfarsitul sezonului este considerat ca momentul in care meciurile programate in liga, inclusiv meciurile din Play-Off, sunt finalizate.

Urmatorul manager care sa-si piarda postul (cursa concedierilor)
Daca nici un manager nu isi paraseste pozitia pana la finalul meciurilor programate in liga respectiva (inclusiv meciurile din Play-Off), atunci optiunea castigatoare va fi ‘Nu pleaca nici un manager’.

Pariuri cu handicap, inclusiv pariuri live (3 variante)
Deciderea pariurilor se face la cotele afisate, in functie de scorul real al meciului ajustat cu handicapul.

Rezultat la pauza, inclusiv pariuri live
Pariurile se ramburseaza daca meciul este abandonat inainte de pauza.

Scor corect la pauza
Pariurile se ramburseaza daca meciul este abandonat inainte de pauza.

Repriza cu cele mai multe goluri
Pariurile se ramburseaza daca meciul este abandonat, cu exceptia cazurilor in care deciderea pariurilor a fost deja stabilita.

Repriza 1 – Numar goluri
Pariurile vor fi rambursate daca meciul este abandonat inainte de pauza, cu exceptia cazurilor in care deciderea pariurilor a fost deja stabilita.

Repriza 1 – Numar cornere, inclusiv pariuri live
Pariurile vor fi rambursate daca meciul este abandonat inainte de pauza, cu exceptia cazurilor in care deciderea pariurilor a fost deja stabilita.

Cornerele acordate dar care nu sunt jucate nu se iau in considerare.

Rezultat dublu: Pauza/ Final
Nu se iau in considerare reprizele de prelungiri si loviturile de departajare. Pariurile se ramburseaza daca meciul este abandonat.

Partide ipotetice
Acestea sunt partide imaginare in care, pentru deciderea pariurilor, sunt asociate doua echipe pentru o runda de meciuri. Echipa care inscrie cele mai multe goluri in meciul real pe care il desfasoara este desemnata castigatoare. Pariurile vor fi decise ca egalitate daca ambele echipe inscriu acelasi numar de goluri. Daca unul dintre meciurile oricarei echipe este amanat sau abandonat, pariurile se ramburseaza.

Pariuri speciale – Meci
Cu exceptia cazurilor in care sunt stipulate alte reglementari, pariurile speciale pe jucatori se ramburseaza daca jucatorul nu intra pe teren.

Pariurile se decid in baza rezultatului la finalul celor 90 de minute de joc regulamentare. Reprizele de prelungiri, regula golului de aur sau loviturile de departajare nu se iau in considerare, cu exceptia cazurile in care sunt stipulate alte reglementari.

In situatiile in care sunt cotati mai multi jucatori intr-un pariu special, si exista jucatori neparticipanti, pariurile raman valide pe restul selectiilor, daca exista cote disponibile. Pentru ca pariurile ‘Sa inscrie golul castigator’ sa fie castigatoare, echipa jucatorului nominalizat trebuie sa castige meciul la diferenta de un gol si jucatorul respectiv trebuie sa inscrie ultimul gol.

Pentru ca o echipa sa castige ‘ambele reprize’ ale meciului trebuie ca respectiva echipa sa inscrie mai multe goluri decat echipa adversa in fiecare dintre cele doua reprize.

Pentru ca o echipa ‘Sa castige dupa ce a fost condusa’ trebuie ca echipa respectiva sa fi fost condusa la un moment dat pe parcursul meciului dar apoi sa castige meciul (in jocul de 90 min). Pariurile pe o echipa ‘sa inscrie/ rateze un penalti’ au in vedere durata jocului de 90 minute.
Jucatorul meciului
Pariurile vor fi decise in baza rezultatelor anuntate de organizatori (ex: FIFA pentru meciurile din Cupa Mondiala). Daca nu exista un rezultat oficial, atunci pariurile vor fi decise in functie de jucatorul caruia i se acorda premiul “Man of the Match” pe Sky TV. Daca meciul nu este transmis live de Sky atunci pariurile vor fi decise in functie de jucatorul caruia i se acorda premiul de catre posturile nationale de televiziune din UK. Daca meciul nu este transmis live de nici o televiziune, pariurile vor fi rambursate indiferent daca vreun jucator este nominalizat astfel de prezentatorii sau invitatii programelor TV.

Jucatorii care intra pe teren vor fi desemnati ca participanti. Pariurile pe jucatori care nu intra pe teren vor fi rambursate. In cazul in care premiul este acordat mai multor jucatori, se aplica regulile Dead Heat.

Sunt disponibile cote la cerere pentru jucatorii nelistati. Un jucator pentru care nu sunt afisate cote va fi considerat ca fiind castigator daca primeste premiul “Man of the Match”.

Sansa dubla

Sunt disponibile urmatoarele optiuni:

1 sau X – daca rezultatul este victorie acasa sau egal, pariurile plasate pe aceasta optiune vor fi castigatoare
X sau 2 – daca rezultatul este egal sau victorie in deplasare, pariurile plasate pe aceasta optiune vor fi castigatoare
1 sau 2 – daca rezultatul este victorie acasa sau victorie in deplasare, pariurile plasate pe aceasta optiune vor fi castigatoare

Pentru meciurile care se desfasoara pe teren neutru, echipa afisata prima este desemnata ca echipa gazda la deciderea pariurilor.

Pariurile ‘Sansa dubla’ nu sunt eligibile pentru bonusurile pentru pariuri multiple pe Premier League.

HANDICAP ASIATIC
Va rugam sa consultati urmatoarele exemple pentru detalii privind deciderea pariurilor:

Handicap asiatic 0
Daca oricare dintre echipe castiga cu orice diferenta de goluri, respectiva echipa (echipa castigatoare) va fi decisa ca selectia castigatoare. In cazul in care scorul este egal, pariurile se ramburseaza.

Handicap asiatic 0, 0.5
Echipa care cedeaza un avantaj de 0, 0.5:
– Castiga cu orice scor – Toate pariurile pe aceasta selectie sunt castigatoare.
– Scor egal – Jumatate din miza este rambursata pentru aceasta selectie. Cealalta jumate de miza este pierduta.
– Pierde cu orice scor – Toate pariurile pe aceasta selectie sunt necastigatoare.

Echipa care primeste un avantaj de 0, 0.5:
– Castiga cu orice scor – Toate pariurile pe aceasta selectie sunt castigatoare.
– Scor egal – Jumatate din miza este castigatoare la cotele oferite pentru selectia respectiva. Cealalta jumate de miza este rambursata.
– Pierde cu orice scor – Toate pariurile pe aceasta selectie sunt necastigatoare.

Handicap asiatic 0.5
Echipa care cedeaza un avantaj de 0.5:
– Castiga cu orice scor – Toate pariurile pe aceasta selectie sunt castigatoare.
– Scor egal – Toate pariurile pe aceasta selectie sunt necastigatoare.
– Pierde cu orice scor – Toate pariurile pe aceasta selectie sunt necastigatoare.

Echipa care primeste un avantaj de 0.5:
– Castiga cu orice scor – Toate pariurile pe aceasta selectie sunt castigatoare.
– Scor egal – Toate pariurile pe aceasta selectie sunt castigatoare.
– Pierde cu orice scor – Toate pariurile pe aceasta selectie sunt necastigatoare.
Handicap asiatic 0.5, 1
Echipa care cedeaza un avantaj de 0.5, 1:
– Castiga cu diferenta de 2 goluri sau mai mult – Toate pariurile pe aceasta selectie sunt castigatoare.
– Castiga cu diferenta de exact 1 gol – Jumatate din miza este castigatoare la cotele oferite pentru selectia respectiva. Cealalta jumate de miza este rambursata.
– Scor egal sau pierde cu orice scor – Toate pariurile pe aceasta selectie sunt necastigatoare.

Echipa care primeste un avantaj de 0.5, 1:
– Scor egal sau castiga cu orice scor – Toate pariurile pe aceasta selectie sunt castigatoare.
– Pierde cu diferenta de exact 1 gol – Jumatate din miza este rambursata. Cealalta jumate de miza este pierduta.
– Pierde cu diferenta de 2 goluri sau mai mult – Toate pariurile pe aceasta selectie sunt necastigatoare.

Handicap asiatic 1
Echipa care cedeaza un avantaj de 1:
– Castiga cu diferenta de 2 goluri sau mai mult – Toate pariurile pe aceasta selectie sunt castigatoare.
– Castiga cu diferenta de exact 1 gol – Toate pariurile pe aceasta selectie se ramburseaza.
– Scor egal sau pierde – Toate pariurile pe aceasta selectie sunt necastigatoare.

Echipa care primeste un avantaj de 1:
– Castiga cu orice scor sau scor egal – Toate pariurile pe aceasta selectie sunt castigatoare.
– Pierde cu diferenta de exact 1 gol – Toate pariurile pe aceasta selectie se ramburseaza.
– Pierde cu diferenta de 2 goluri sau mai mult – Toate pariurile pe aceasta selectie sunt necastigatoare.

Pariuri live: Handicap asiatic (inclusiv pariuri repriza 1/ repriza 2)
Toate pariurile live pe handicap asiatic sunt decise in functie de rezultatul inregistrat incepand cu momentul plasarii pariului pana la finalul jocului/ reprizei. Ex: golurile inscrise inainte de plasarea pariului sunt ignorate la deciderea pariurilor.

Cornere – Handicap asiatic
Handicapuri cornere cu unitati intregi sau jumatati de unitate – la finalul meciului, handicapul se aplica la numarul total de cornere si echipa cu cele mai multe cornere dupa aplicarea handicapului este desemnata castigatoare la deciderea pariurilor. Daca numarul de cornere pentru fiecare echipa este egal dupa aplicarea handicapului, pariurile se ramburseaza.

Handicapuri cornere cu sferturi de unitate – de exemplu, handicapul 0.5, 1 este un handicap cu sferturi de unitate (¾ ), miza dumneavoastra fiind impartita egal intre selectiile jumatate de unitate si unitate intreaga.

Exemplu:
Arsenal v Man Utd, handicapul asiatic pentru cornere este 0.5, 1 cu Arsenal favorita. Pariul se plaseaza pe Arsenal. Pariul este castigator daca Arsenal are 2 sau mai multe cornere in plus fata de Man Utd. Daca Arsenal are exact 1 corner in plus fata de Man Utd, jumatate din miza castiga iar cealalta jumatate este rambursata. In alte situatii decat acestea, pariul este necastigator, iar miza este pierduta in intregime.

In cazul in care meciul este abandonat inainte de jucarea celor 90 minute, pariurile se ramburseaza, cu exceptia situatiilor in care deciderea pariurilor a fost stabilita deja.

In cazul in care un corner trebuie repetat (ex: pentru un fault in careu), atunci se va lua in considerare un singur corner. Cornerele acordate, dar care nu sunt jucate nu se iau in considerare.
Repriza 1/ Repriza 2 – Handicap Asiatic
Pariurile sunt decise doar in baza rezultatului reprizei respective.

Pariuri live: Reprize de prelungiri – Handicap asiatic
Se aplica aceleasi reguli ca pentru ‘Pariuri live: Handicap asiatic’ dar se iau in considerare doar golurile inscrise in reprizele de prelungiri. Se considera ca scorul la inceputul reprizelor de prelungiri este 0-0.

Total cartonase – Handicap asiatic
Preziceti numarul total de cartonase acordate pe parcursul unui meci. Numarul de cartonase fata de care se raporteaza pariurile poate fi exprimat in sferturi, jumatati sau unitati intregi, iar deciderea pariurilor se face dupa cum urmeaza:

Numar cartonase 4.5 – Daca pariati ‘Peste’ 4.5, atunci pariul dumneavoastra va fi castigator daca se acorda mai mult de 4 cartonase pe durata meciului. In caz contrar, miza se pierde. Daca pariati ‘Sub’ 4.5, pariul va fi castigator daca se acorda mai putin de 5 cartonase. In caz contrar, miza se pierde.

In cazul in care numarul de cartonase fata de care se raporteaza pariurile este o valoare unitara si numarul de cartonase acordate in meci este egal cu acesta, pariurile se ramburseaza.

Numar cartonase 5.5, 6 – Daca pariati ‘Peste’, miza este impartita in mod egal pentru rezultatele peste 5.5 si peste 6 cartonase. Pariul este castigator daca pe durata meciului se acorda mai mult de 6 cartonase. In cazul in care se acorda exact 6 cartonase, jumatate de miza castiga, iar cealalta jumatate se ramburseaza. Daca se acorda mai putin de 6 cartonase, se pierde intreaga miza. Pentru pariurile ‘Sub’, miza este impartita in mod egal pentru rezultatele sub 5.5 si sub 6 cartonase. Pariul este castigator daca se acorda mai putin de 6 cartonase pe durata meciului. In cazul in care se acorda exact 6 cartonase, jumatate de miza se pierde, iar cealalalta jumatate se ramburseaza. Daca se acorda mai mult de 5 cartonase, se pierde intreaga miza.

Cartonasul galben se considera 1 punct, cartonasul rosu 2 puncte. Al doilea cartonas galben nu se ia in considerare la deciderea pariurilor (ex: max de puncte pentru cartonase/jucator este 3).

Deciderea pariurilor va avea in vedere doar cartonasele acordate in timpul celor 90 de minute regulamentare de joc. Orice cartonas acordat dupa fluierul de final nu va fi luat in considerare la deciderea pariurilor.

Cartonasele acordate celorlalti membri din afara echipei de joc (ex: manageri sau rezerve care nu intra pe teren) nu se iau in considerare pentru numarul total de cartonase.

In cazul in care meciul este abandonat inainte de jucarea celor 90 de minute, pariurile se ramburseaza, cu exceptia situatiilor in care deciderea pariurilor a fost stabilita deja.
Total cornere – Handicap asiatic
Preziceti numarul total de cornere din meci. Numarul de cornere fata de care se raporteaza pariurile poate fi exprimat in sferturi, jumatati sau unitati intregi iar deciderea pariurilor se face dupa cum urmeaza:

Numar cornere 8.5 – Daca pariati ‘Peste’ 8.5, atunci pariul dumneavoastra va fi castigator daca se joaca mai mult de 8 cornere pe durata meciului. In caz contrar, miza se pierde. Daca pariati ‘Sub’ 8.5, pariul va fi castigator daca se joaca mai putin de 9 cornere. in caz contrar, miza se pierde.

In cazul in care numarul de cornere fata de care se raporteaza pariurile este o valoare unitara si numarul de cornere jucate in meci este egal cu acesta, pariurile se ramburseaza.

Numar cornere 8, 8.5 – Daca pariati ‘Peste’, miza este impartita in mod egal pentru rezultatele peste 8 cornere si peste 8.5 cornere. Pariul este castigator daca pe durata meciului se joaca mai mult de 8 cornere. In cazul in care se joaca exact 8 cornere, jumatate de miza este pierduta, iar cealalta jumatate se ramburseaza. Daca se joaca mai putin de 8 cornere, se pierde intreaga miza. Pentru pariurile ‘Sub’, miza este impartita in mod egal pentru rezultatele sub 8 cornere si sub 8.5 cornere. Pariul este castigator daca se joaca mai putin de 8 cornere pe durata meciului. In cazul in care se joaca exact 8 cornere, jumatate de miza este castigatoare, iar cealalalta jumatate se ramburseaza. Daca se joaca mai mult de 8 cornere, se pierde intreaga miza.

In cazul in care meciul este abandonat inainte de jucarea celor 90 minute, pariurile se ramburseaza, cu exceptia situatiilor in care deciderea pariurilor a fost deja stabilita.

In cazul in care un corner trebuie repetat (ex: pentru un fault in careu), atunci se va lua in considerare un singur corner. Cornerele acordate dar care nu sunt jucate nu se iau in considerare.

Lovituri de Departajare – Handicap Asiatic
Toate pariurile Live pe Lovituri de Departajare – Handicap Asiatic sunt decise in functie de scorul pentru restul loviturilor de departajare dupa plasarea pariului; adica orice penaltiuri reusite inainte de plasarea pariului sunt ignorate la deciderea pariurilor. Daca meciul nu ajunge la lovituri de departajare, pariurile se ramburseaza.

NUMAR GOLURI
In cazul in care un meci este abandonat inainte de finalizarea celor 90 minute de joc, pariurile se vor rambursa, cu exceptia cazurilor in care deciderea pariurilor a fost deja stabilita. Va rugam sa consultati urmatoarele exemple referitoare la deciderea pariurilor:

Pariuri live: Reprize de prelungiri – Numar goluri
Se iau in considerare doar golurile inscrise in reprizele de prelungiri. In cazul in care meciul este abandonat inainte de sfarsitul reprizelor de prelungiri, pariurile se ramburseaza, cu exceptia situatiilor in care deciderea pariurilor a fost deja stabilita.

Numar goluri peste/ sub 2
Numar goluri sub 2
– Pariurile sunt castigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscrie un gol. Daca se inscriu exact doua goluri, pariurile vor fi rambursate. Pariurile sunt necastigatoare daca se inscriu 3 sau mai multe goluri pe durata meciului.

Numar goluri peste 2
– Pariurile sunt castigatoare daca se inscriu trei sau mai multe goluri. Daca se inscriu exact doua goluri, pariurile vor fi rambursate. Pariurile sunt necastigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscrie un gol.
Numar goluri peste/ sub 2, 2.5
Numar goluri sub 2, 2.5
– Pariurile sunt castigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscrie un gol. Daca se inscriu exact doua goluri, jumatate din miza va fi castigatoare, iar cealalta jumatate va fi rambursata. Pariurile sunt necastigatoare daca se inscriu trei sau mai multe goluri pe durata meciului.

Numar goluri peste 2, 2.5
– Pariurile sunt castigatoare daca se inscriu trei sau mai multe goluri. Daca se inscriu exact doua goluri, jumatate din miza va fi rambursata, iar cealalta jumatate se va pierde. Pariurile sunt necastigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscrie un gol.

Numar goluri peste/ sub 2.5
Numar goluri sub 2.5
– Pariurile sunt castigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscriu unul sau doua goluri. Pariurile sunt necastigatoare daca se inscriu trei sau mai multe goluri pe durata meciului.

Numar goluri peste 2.5
– Pariurile sunt castigatoare daca se inscriu trei sau mai multe goluri. Pariurile sunt necastigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscriu unul sau doua goluri.

Numar goluri peste/ sub 2.5, 3
Numar goluri sub 2.5, 3
– Pariurile sunt castigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscriu unul sau doua goluri. Daca se inscriu exact trei goluri, jumatate din miza va fi rambursata, iar cealalta jumatate se va pierde. Pariurile sunt necastigatoare daca se inscriu patru sau mai multe goluri pe durata meciului.

Numar goluri peste 2.5, 3
– Pariurile sunt castigatoare daca se inscriu patru sau mai multe goluri. Daca se inscriu exact trei goluri, jumatate din miza va fi castigatoare, iar cealalta jumatate va fi rambursata. Pariurile sunt necastigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscriu unul sau doua goluri.

Numar goluri peste/ sub 3
Numar goluri sub 3
– Pariurile sunt castigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscriu unul sau doua goluri. Daca se inscriu exact trei goluri, pariurile vor fi rambursate. Pariurile sunt necastigatoare daca se inscriu patru sau mai multe goluri pe durata meciului.

Numar goluri peste 3
– Pariurile sunt castigatoare daca se inscriu patru sau mai multe goluri. Daca se inscriu exact trei goluri, pariurile vor fi rambursate. Pariurile sunt necastigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscriu unul sau doua goluri.

Pariuri live: Numar goluri
Pentru pariurile live, se iau in considerare toate golurile, indiferent daca au fost marcate inainte sau dupa plasarea pariului.

PARIURI TURNEU
Cel mai bun marcator al echipei
Se iau in considerare golurile inscrise in cele 90 minute regulamentare de joc si in reprizele de prelungiri. Golurile inscrise in loviturile de departajare nu se iau in calcul la deciderea pariurilor. Se aplica regulile Dead Heat. Echipa specificata in dreptul jucatorului este mentionata doar cu titlu informativ.

Cel mai bun marcator al clubului
Se iau in considerare golurile inscrise in cele 90 minute regulamentare de joc si in reprizele de prelungiri. Golurile inscrise in loviturile de departajare nu se iau in calcul la deciderea pariurilor. Se aplica regulile Dead Heat. Daca nu exista nici un marcator in clubul respectiv atunci toate pariurile sunt rambursate.
Cel mai bun marcator
Se iau in considerare golurile inscrise in cele 90 minute regulamentare de joc si in reprizele de prelungiri. Golurile inscrise in loviturile de departajare nu se iau in calcul la deciderea pariurilor. Se aplica regulile Dead Heat (si nu se ia in considerare ‘Gheata de aur’ sau alte titluri similare). Echipa specificata in dreptul jucatorului este mentionata doar cu titlu informativ

Pentru FA Cup, se iau in considerare golurile incepand cu prima runda.

Totaluri turneu
Total cartonase/ turneu – Numarul maxim de cartonase pentru un jucator intr-un meci este unul galben si unul rosu (ex: Al doilea cartonas galben care conduce la cartonasul rosu nu se ia in considerare). Cartonasele primite in reprizele de prelungiri nu se iau in considerare. Doar jucatorii de pe teren se iau in considerare (ex: daca un manager sau o rezerva primeste un cartonas, nu se va lua in considerare pentru aceste pariuri.)

Total goluri/ echipa – Se iau in considerare golurile inscrise in cele 90 minute regulamentare de joc si in reprizele de prelungiri. Golurile inscrise in loviturile de departajare nu se iau in calcul la deciderea pariurilor.

Total goluri/ turneu – Se iau in considerare golurile inscrise in cele 90 minute regulamentare de joc si in reprizele de prelungiri. Golurile inscrise in loviturile de departajare nu se iau in calcul.

Penaltiuri ratate/ reusite in turneu – Se iau in considerare toate penaltiurile din timpul celor 90 minute de joc, reprizelor de prelungiri si loviturilor de departajare. Daca un penalti trebuie reluat , prima incercare nu se ia in considerare.

Cornere turneu – Se iau in considerare doar cornerele jucate in timpul celor 90 minute regulamentare de joc.

Pariuri duble – Turneu si Cel mai bun marcator
Vor fi cote speciale pentru cazul in care nationalitatea marcatorului este aceeasi cu tara selectata.

Pariuri comparate – Marcatori din acelasi club
In cazul unui rezultat egal, toate pariurile vor fi rambursate. Se iau in considerare si golurile inscrise in reprizele de prelungiri, dar nu se tine cont de golurile inscrise in loviturile de departajare.

Echipa care avanseaza cel mai mult
Se decide in functie de runda in care o echipa paraseste competitia, indiferent de reprizele de prelungiri, reluari, etc. O echipa care va castiga finala va fi considerata drept cea care avanseaza cel mai mult. Se aplica regulile Dead-Heat. Toate pariurile raman valide, indiferent daca o echipa participa sau nu.

Pariuri comparate – Calificari
Daca o echipa este descalificata din turneu inainte de meci si se acorda un bye, atunci toate pariurile pe acel meci vor fi rambursate.

Pariuri speciale – Sezon
Pariurile sunt decise in baza clasamentului final/ totalului de puncte din liga. Punctele acumulate in Play-Off nu se iau in considerare decat in cazurile in care este mentionat acest lucru in mod special pentru un anumit pariu.

Pariurile speciale pe marcatori sunt decise in baza numarului de goluri inscrise pentru clubul sau in liga mentionata in titlul pariului.

Sa ajunga in Play-Off
Vor fi considerate castigatoare pentru acest tip de pariu cele patru echipe care ajung in clasament pe pozitiile pentru Play-Off si avanseaza in competitia Play-Off. Echipele care avanseaza automat si orice alte echipe in afara celor clasate pe cele patru pozitii pentru Play-Off vor fi considerate ca necastigatoare.

Sa termine in a prima/ a doua jumatate a clasamentului
Pariurile sunt decise in functie de clasamentul final la sfarsitul sezonului.
Pariuri pe retrogradari
Daca o echipa este retrasa din liga inainte de inceperea sezonului, toate pariurile de acest fel vor fi rambursate si se vor forma noi cote pentru retrogradari.

STATISTICI FOTBAL
Echipa – Goluri
Numar de goluri inscrise de echipa respectiva. Se ia in considerare durata meciului de 90 de minute, reprizele de prelungiri si penaltiurile nu se iau in calcul.

Total goluri/ jucator
Jucatorul trebuie sa intre pe teren la un moment dat pe durata turneului pentru ca pariurile sa fie valide. Se iau in considerare golurile inscrise in cele 90 minute regulamentare si in reprizele de prelungiri; golurile inscrise in loviturile de departajare sunt ignorate.

Prima echipa care sa inscrie cu capul
Daca nu se inscrie nici un gol cu capul, toate pariurile vor fi rambursate.

Total cornere, Repriza 2- Numar cornere
Nu se iau in considerare cornerele acordate, dar care nu sunt executate.

In cazul in care meciul este abandonat inainte de jucarea celor 90 minute, pariurile se ramburseaza, cu exceptia situatiilor in care deciderea pariurilor a fost deja stabilita.

In cazul in care un corner trebuie repetat (ex: pentru un fault in careu), atunci se va lua in considerare un singur corner.

Pariuri live: Reprize de prelungiri – Cornere
Se iau in considerare doar cornerele din reprizele de prelungiri. In cazul in care meciul este abandonat inainte de sfarsitul reprizelor de prelungiri, pariurile se ramburseaza, cu exceptia situatiilor in care deciderea pariurilor a fost deja stabilita.

Multicornere
Numarul multicornerelor se calculeaza prin multiplicarea numarului de cornere din Repriza 1 cu numarul cornerelor din Repriza 2.

Cornere – Handicap
Cornerele acordate, dar care nu sunt jucate nu se iau in considerare. Handicapul se aplica la numarul de cornere al fiecarei echipe pentru a desemna echipa castigatoare pentru deciderea pariurilor cu handicap. Pariurile vor fi rambursate daca meciul este abandonat.

Cornere Suplimentare
Deciderea pariurilor pe Cornere Suplimentare se face in functie de numarul total de cornere de la finalul meciului.

Total goluri/ Numar goluri in meci
In cazul in care meciul este abandonat inainte de jucarea celor 90 minute, pariurile se ramburseaza, cu exceptia situatiilor in care deciderea pariurilor a fost stabilita in avans.

Pariuri live: Reprize de prelungiri – Numar goluri peste/ sub
Se aplica aceleasi reguli ca pentru ‘Pariuri live: Numar goluri peste/ sub’ dar se iau in considerare doar golurile inscrise in reprizele de prelungiri. Se considera ca scorul la inceputul reprizelor de prelungiri este 0-0.

Pariuri live: Evenimente / intervale 10 minute
Pariurile sunt decise in functie de numarul de evenimente care au loc in intervalul specificat de 10 minute. Intervalele 41-50 si 81-90 includ si eventualele prelungiri. Evenimentele se iau in considerare doar daca sunt jucate in perioada specificata, nu daca sunt doar acordate. In cazul in care meciul este abandonat, pariurile pe intervalele nefinalizate vor fi rambursate cu exceptia cazurilor in deciderea pariurilor a fost deja stabilita. Pentru tipurile de pariuri pe lovituri libere in intervale de 10 minute, penaltiurile nu se iau in considerare ca lovituri libere. Cornerele, aruncarile de la margine, loviturile de la poarta si loviturile libere care trebuie sa fie repetate sunt contorizate o singura data. Aruncarile de la margine executate gresit nu se iau in considerare
Numar goluri – Par/Impar
Orice meci care se termina cu scorul 0-0 va fi decis ca numar par de goluri. In cazul in care un meci este abandonat, atunci pariurile pe meciul respectiv vor fi rambursate.

Gol/ Fara gol
Gol = Ambele echipe sa inscrie. Fara gol = Una dintre echipe sa nu inscrie. In cazurile in care un meci este abandonat dupa ce ambele echipe au inscris, atunci pariurile ‘Gol’ vor fi decise ca fiind castigatoare, si pariurile ‘Fara gol’ necastigatoare. In situatia in care un meci este amanat sau abandonat fara ca ambele echipe sa inscrie, toate pariurile vor fi rambursate.

Goluri divizie
Trebuie sa se desfasoare minim 4 meciuri pentru ca pariurile sa fie valide. Pentru meciurile abandonate sau amanate se atribuie 2.5 goluri.

Golul cel mai rapid
Preziceti echipa care va inscrie cel mai repede un gol, in functie de momentul startului meciului fiecarei echipe. Se aplica Regula Dead-Heat si Regula 4. Validarea pariurilor este determinata de minutul in care a fost inscris primul gol. Se iau in considerare si meciurile al caror start a fost amanat, cu conditia ca acestea sa fie jucate in aceeasi zi.

Numar goluri – Peste/ Sub
Preziceti daca se vor inscrie peste sau sub 2.5 goluri intr-un anumit meci. In cazul in care meciul este abandonat inainte de jucarea celor 90 minute, pariurile se ramburseaza, cu exceptia situatiilor in care deciderea pariurilor a fost deja stabilita.

Total minute inscriere goluri
Preziceti suma minutelor de inscriere a golurilor intr-un meci (ex: goluri in minutele 24, 51 si 59 totalizeaza o suma de 134 minute). Orice gol inscris in prelungirile primei reprize sunt considerate ca fiind inscrise in minutul 45. Orice gol inscris in prelungirile celei de-a doua reprize sunt considerate ca fiind inscrise in minutul 90. In cazul in care exista neclaritati referitoare la minutul inscrierii unui anumit gol, pentru deciderea pariurilor se vor folosi informatiile furnizate de PA.

Daca un meci este abandonat, toate pariurile vor fi rambursate cu exceptia celor al caror rezultat a fost deja stabilit (ex. goluri in minutele 40, 45 si 60 si meciul este abandonat in minutul 65 – in acest caz, pariurile plasate pe “Peste 140 minute” vor fi castigatoare, iar pariurile pe celelalte optiuni vor fi declarate necastigatoare).

Numar cartonase/ meci
Cartonasul galben se considera 1 punct, cartonasul rosu 2 puncte. Al doilea cartonas galben nu se ia in considerare pentru deciderea pariului (ex: max de puncte pentru cartonase/jucator este 3).

Deciderea pariurilor va avea in vedere doar cartonasele acordate in timpul celor 90 de minute de joc regulamentare. Orice cartonas acordat dupa fluierul de final nu va fi luat in considerare la deciderea pariurilor.

Carotnasele primite de altii membrii ai echipei, mai putin jucatorii din teren (ex: manageri sau rezerve care nu intra pe teren), nu se iau in considerare pentru numarul total de cartonase.

In cazul in care meciul este abandonat inainte de jucarea celor 90 minute, pariurile se ramburseaza, cu exceptia situatiilor in care deciderea pariurilor a fost deja stabilita.

Primul cartonas primit
In cazul in care doi sau mai multi jucatori primesc cartonas pentru acelasi incident, atunci jucatorul caruia i se arata catonasul primul va fi desemnat selectia castigatoare la deciderea pariurilor. Pentru acest tip de pariuri se iau in considerare atat cartonasele galbene cat si cele rosii.
Minutul primului cartonas
Pentru acest tip de pariuri se iau in considerare atat cartonasele galbene cat si cele rosii.

Primul / Urmatorul cartonas/ echipa
Se iau in considerare doar jucatorii de pe teren.

In cazul in care doi sau mai multi jucatori primesc cartonas pentru acelasi incident, jucatorul caruia i se arata catonasul primul va fi desemnat selectia castigatoare la deciderea pariurilor.

La deciderea pariurilor, un cartonas rosu este contorizat ca 2 cartonase. Ex: dupa 2 cartonase galbene si unul rosu, urmatorul cartonas va fi considerat al 5-lea.

Modalitatea de inscriere a urmatorului gol
Lovitura libera: Golul trebuie sa fie inscris direct din lovitura libera. Suturile deviate se iau in considerare cu conditia ca golul sa fie atribuit jucatorului care executa lovitura libera.
Penalti: Golul trebuie sa fie inscris direct din penalti, jucatorul nominalizat fiind cel care executa penaltiul.
Autogol: Daca golul respectiv este desemnat ca autogol.
Gol cu capul: Jucatorul trebuie sa atinga mingea ultima data cu capul.
Sut: Orice alte tipuri de goluri care nu au fost incluse mai sus.
Fara gol

Total numar tricouri marcatori
In cazul in care un gol este autogol, se va lua in considerare numarul de pe tricoul jucatorului care inscrie autogolul, pentru echipa careia i se acorda respectivul gol. Aceasta regula difera de cea pentru pariurile ‘Primul jucator care inscrie’.

Pentru deciderea oricarui pariu pe numere tricouri, jucatorul va fi considerat ca purtand pe toata durata meciului acelasi tricou ca la inceputul partidei (sau in cazul unei rezerve, acelasi tricou ca in momentul intrarii pe teren).

Oricarui jucator al carui tricou nu are nici un numar la intrarea pe teren pentru prima data, i se va aloca numarul 12.

In cazul in care meciul este abandonat inainte de jucarea celor 90 minute, pariurile se ramburseaza, cu exceptia situatiilor in care deciderea pariurilor a fost deja stabilita.

Suprematie goluri
In cazurile in care sunt disponibile tipuri de pariuri pe suprematie goluri pentru un grup de meciuri (ex: goluri acasa versus goluri in deplasare) si unul dintre meciuri este abandonat, atunci toate pariurile se ramburseaza.

Echipa care inscrie primul/ al doilea/ urmatorul gol
Autogolurile se iau in considerare pentru echipa careia i se acorda respectivele goluri.

Echipa care inscrie ultima
Pariurile se ramburseaza daca meciul este abandonat.

Performante echipa
Se ia in considerare durata meciului de 90 minute. Punctele se acorda/ scad pentru fiecare echipa dupa cum urmeaza:

Castiga meciul = 25 puncte
Rezultat egal = 10 puncte
Fiecare gol inscris = 15 puncte
Fiecare corner acordat si jucat = 3 puncte
Nu primeste nici un gol = 10 puncte
Inscrie inainte de minutul 20 = 10 puncte suplimentare (maxim 10 puncte/ echipa)
Fiecare cartonas galben sau rosu primit = se scad 5 si respectiv 15 puncte (maxim 20 puncte/ jucator)

In cazul in care meciul nu este finalizat, pariurile se ramburseaza.
Ultimul Penalti Reusit / Ratat
Preziceti daca ultimul penalti acordat in repriza loviturilor de departajare va fi inscris sau ratat – daca meciul nu ajunge la lovituri de departajare, pariurile se ramburseaza.

Sudden Death
Preziceti daca loviturile de departajare vor ajunge la Sudden Death (adica se executa cel putin 11 penaltiuri) – daca meciul nu ajunge la lovituri de departajare, pariurile se ramburseaza.

Urmatorul Penalti – Echipa
Preziceti daca urmatorul penalti acordat unei anumite echipe va fi reusit sau ratat – daca meciul nu ajunge la lovituri de departajare sau echipa nu executa un penalti acordat, pariurile se ramburseaza.

Penaltiuri Reusite – Echipa
Preziceti numarul total de penaltiuri reusite de o anumita echipa in repriza loviturilor de departajare – daca meciul nu ajunge la lovituri de departajare, pariurile se ramburseaza.

Echipa careia i se acorda Ultimul Penalti
Preziceti pentru care echipa se va acorda ultimul penalti in repriza loviturilor de departajare – daca meciul nu ajunge la lovituri de departajare, pariurile se ramburseaza.

Total Penaltiuri Reusite (Numar Goluri)
Preziceti numarul total de penaltiuri inscrise in repriza loviturilor de departajare – daca meciul nu ajunge la lovituri de departajare, pariurile se ramburseaza.

Total Penaltiuri Reusite (Peste/Sub)
Preziceti numarul total de penaltiuri inscrise in repriza loviturilor de departajare – daca meciul nu ajunge la lovituri de departajare, pariurile se ramburseaza.

Total penaltiuri acordate
Preziceti numarul total de penaltiuri acordate ambelor echipe in repriza loviturilor de departajare – daca meciul nu ajunge la lovituri de departajare, pariurile se ramburseaza.

Total Penaltiuri – Echipa
Preziceti numarul total de penaltiuri acordate unei anumite echipe in repriza loviturilor de departajare – daca meciul nu ajunge la lovituri de departajare, pariurile se ramburseaza.

Sportbladet Zoom (Care jucator va alerga cea mai mare distanta?)
Pariurile raman valide, indiferent daca selectiile participa sau nu. Se iau in considerare doar jucatorii listati. Pariurile sunt decise in baza statisticilor oficiale ale Sportbladet Zoom.

Comments are closed.