browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Tipuri de pariuri

Posted by on September 25, 2010

Pentru persoanele care se afla la inceput de drum in lumea pariurilor va prezentam mai jos tipurile de pariuri care se pot pune de obicei la o casa de pariuri.

Pariul simplu

Acest tip de pariuri este cel mai usor de inteles si consta in alegerea echipei castigatoare sau in unele sporturi este optiunea si de egalitate (fotbal, handbal,etc). Pentru a paria ca echipa gazda va castiga se alege 1, pentru egalitate se alege X iar daca credeti ca echipa gazda va castiga se alege 2.Posibilitatile de pariere de la Pariul simplu se pot si combina, astfel se poate alege 1x,12 sau x2. Dar cotele oferite de casele de pariuri pe astfel de pariuri sunt mici, depinde de echipele care se intalnesc. Combinarea posibilitatilor de pariere de la Pariul simplu poarta denumirea de “Pariu cu sansa dubla”.

Pariul cu handicap

La acest tip de pariuri o echipa (in general favorita) porneste meciul cu un anumit handicap, la fotbal de obicei este 0.5, 1, 1.5, 2 goluri. Acest handicap la incheierea partidei se adauga la rezultatul partidei. De exemplu la un meci de fotbal daca o echipa porneste cu un handicap de 1 gol si pariati pe echipa respectiva atunci pentru a castiga pariul este necesar ca echipa respectiva sa castige la cel putin 2 goluri diferenta.

Handicap asiatic

Este asemanator pariurlui cu handicap doar ca este un pic mai complex.

Numarul de goluri
Pe acest tip de pariuri se pariaza numarul de goluri dintr-o partida . Acest tip de pariu poate contine doua posibilitati:

1- peste/sub anumite goluri
2- numarul exact de goluri
Rezultat pauza
La acest tip de pariu se pariaza doar pe rezultatul afisat la pauza, tinandu-se cont doar de rezultatul inregistrat la pauza. In baschet de exemplu se poate paria si pe sferturi.

Rezultat pauza/final

La acest tip de pariu trebuie sa preziceti corect atat rezultatul de la pauza precum si cel de la final. Cotele la acest tip de pariuri sunt foarte mari, dar si sansele de reusita sunt mici .

Numarul de cornere

Sunt unele case de pariuri care ofera posibilitatea de a paria si pe numarul de cornere dintr-o anumita partida. De obicei la inceputul partidei oferta este : Sub 5 cornere, Exact 5 cornere, Peste 5 cornere. Cotele oferite pentru aceste pariuri sunt foarte bune dar sunt si riscante din cauza ca nu sunt prea previzibile. De exemplu au fost situatii cand pana in minutul 45 au fost doar 2 cornere iar prelungirile primei reprize au fost 3 cornere. La acest tip de pariu se poate aplica strategia ca indiferent de numarul de cornere dumneavoastra sa iesiti in castig, astfel: De exemplu daca in primele minute nu are loc nici un corner atunci cotele ajung pe la 2.6 pentru Sub 4 cornere si daca in primele 10 minute nu este nici un corner atunci cotele ajung la 2.3 pentru Peste 3 cornere, astfel daca pariati la inceputul partidei pe Sub 4 cornere cu o cota de 2.6, iar peste 10 minute pariati pe Peste 3 cornere cu o cota de 2.3 atunci indiferent de rezultat veti iesii in castig, desigur ca aceeasi tactica se poate aplica si pe Peste 5 conere si pe Sub 6 cornere.

Numarul de cartonase galbene/rosii
La acest tip de pariuri se pariaza pe numarul de cartonase dintr-o partida

Comments are closed.